AaaaaAAaaaAAAaaAAAAaAAAAA!!!: fictief van de hoogste wolkenkrabbers springen

AaaaaAAaaaAAAaaAAAAaAAAAA!!!De naam van deze game is gewoonweg geweldig: AaaaaAAaaaAAAaaAAAAaAAAAA!!!, voor een game waarin je van de hoogste wolkenkrabbers springt en heel lang naar beneden valt. De populaire indiegame is sinds kort ook in Google Play te vinden en laat je springen en tijdens je val naar beneden zo veel mogelijk activiteiten verrichten, zoals punten verzamelen, de duim geven of juist de middelvinger geven en natuurlijk graffiti spuiten. Het kan allemaal tijdens je vrije val.

Het knotsgekke AaaaaAAaaaAAAaaAAAAaAAAAA!!! wordt bestuurd met die bewegingssensoren van je Android-toestel en beschikt over 47 levels met allemaal andere omgevingen en bijbehorende valpartijen. Zo lang vallen was nog nooit zo leuk geweest.

AaaaaAAaaaAAAaaAAAAaAAAAA!!! video

AaaaaAAaaaAAAaaAAAAaAAAAA!!! is voor een prijs van 2,91 euro in Google Play te downloaden. De game werkt met apparaten met Android 2.2 en hoger en heeft meerdere malen prijzen ontvangen, waaronder één van het prestigieuze Independent Game Festival.

AaaaaAAaaaAAAaaAAAAaAAAAA!!! is eveneens verkrijgbaar voor Steam. Deze versie heeft meer levels en kost 8,99 euro.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Bekijk meer games in ons grote Android games overzicht.

Download: AaaaaAAaaaAAAaaAAAAaAAAAA!!! (2,91 euro)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.