Aanbieding 3.0 voor Android toont aanbiedingen van nog meer supermarkten

aanbieding-androidIn de Android Market is vanaf vandaag een vernieuwde versie te vinden van de Nederlandse app Aanbieding. In deze update zijn veel tips van gebruikers verwerkt. Met de nieuwe versie is het mogelijk om meer aanbiedingen van nog meer supermarkten te bekijken. Toegevoegd zijn Jan Linders, Coop, Emte en Hoogvliet. Ook is er een apart boodschappenlijstje toegevoegd, een functie waar veel gebruikers om vroegen. Vanuit de app leg je op het boodschappenlijstje vast welke producten je wilt kopen.

Een compleet nieuwe functie is ‘Nieuw in de supermarkt’. Deze toont een overzicht van de nieuwste productintroducties die in de Nederlandse supermarkten te vinden zijn. Ben je een avontuurlijk type en probeer je graag nieuwe producten uit, dan is het een aanrader om regelmatig een blik te werpen. De nieuwe producten zijn per categorie ingedeeld.

Aanbieding is gratis te downloaden. Volgend jaar komen er twee varianten van deze app aan, die door Syndicate Plus worden ontwikkeld.

Update: de ontwikkelaar heeft beloofd dat er vanavond nog een update van Aanbieding in de Android Market verschijnt, waarbij de nu nog aanwezige bugs zijn verwijderd.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

aanbieding-android

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.