slijterij aanbiedingVandaag zijn er nieuwe versies van de Aanbieding-apps beschikbaar gekomen. Aanbieding 4.0 bevat net als de bijbehorende apps Aanbieding Beauty en Aanbieding Slijterij een reeks nieuwe functies, die ervoor zorgen dat je niet alleen voordelig, maar ook slimmer kunt winkelen. In de vernieuwde app vind je de locatie en openingstijden van supermarkten, drogisterijen en slijterijen in Nederland. Deze gegevens zijn opgenomen in samenwerking met Openingstijden.nl. De app heeft ook een nieuw design gekregen en een boodschappenlijstje, favorietenlijstje en een overzicht van nieuwe producten.

Maar er is nog veel meer, want de apps beschikken voortaan ook over een uitgebreide zoekfunctie naar aanbiedingen op basis van naam, productcategorie of merk. Verder is het vanaf vandaag mogelijk coupons aan te vragen voor samples. En je kunt zelfs bepaalde aanbiedingen direct bestellen.

aanbieding couponsDe Aanbieding-apps zijn een papiervrije manier om koopjes te bekijken. Jaarlijks vallen er 12 miljard reclamefolders op de Nederlandse deurmat en dat levert een schrikbarende hoeveelheid papier op. Met de apps en met het initiatief ‘Fight The Folder‘ willen de makers van de Aanbieding-apps er iets aan doen. De apps zijn op het Android- en iPhone-platform al meer dan 200.000 keer gedownload.

Aanbieding:

Aanbieding Beauty:

Aanbieding Slijterij:

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.