Aanmelden voor Facebook-app testversie nu mogelijk

Gijs Ettes
14 oktober 2013, 16:05
1 min leestijd
Aanmelden voor Facebook-app testversie nu mogelijk
Facebook-app testversie logo

Android-gebruikers kunnen zich nu aanmelden voor een Facebook-app testversie door lid te worden van de Google-groep ‘Facebook for Android’.

Via deze groep krijgen gebruikers toegang tot bètaversies van de Android-app die nieuwe (mogelijke tijdelijke) functies bieden, maar in veel gevallen instabiel zijn. Het downloaden en installeren van de Facebook-app testversie is daarom geheel op eigen risico.

Lees verder na de advertentie.

Aanmelden voor Facebook-app testversie

Facebook-app testversie

Nadat je je hebt aangemeld bij de Google-groep kun je een bètatester worden door deze link te volgen. Verwijder je huidige Facebook-app en installeer in plaats daarvan de testversie. Schakel ‘automatisch updaten’ in zodat de regelmatige updates die volgen, meteen worden doorgevoerd op jouw toestel.

Houd bij het gebruik van de Facebook-app testversie wel rekening met regelmatige bugs en crashen. De alfaversie wordt namelijk doorlopend bijgewerkt en nieuwe functies (kunnen) komen en gaan. Het is te allen tijde mogelijk om de testversie te verlaten en terug te gaan naar een reguliere versie van de Facebook-app.

De mogelijkheid om je aan te melden als tester voor de Facebook-app is een welkome stap van het sociale netwerk. De app voor Android staat immers niet te boek als gebruiksvriendelijk.

Hoe zijn jouw ervaringen met de Facebook-app? Deel ze in een reactie hieronder.

Alles uit Facebook halen?

Check dan onze grote special over Facebook Android, met allemaal tips en alles wat je moet weten over de app. Of lees onze laatste nieuwsberichten over Facebook.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu