Abduction! 2: vrijdag in de Android Market

Redactie
7 september 2010, 14:01
1 min leestijd
Abduction! 2: vrijdag in de Android Market
abduction! 2

De opvolger van Abduction! ligt vrijdag in de Android Market. Dit zegt ontwikkelaar Psym Mobile in een officiële aankondiging. Abduction! 2 bevat 120 levels, waarvan er zo’n zestig “met de hand zijn gemaakt”. Verder bevat het spel nieuwe platformtypes, zoals trampolines, ventilatoren en raketten, en zijn er 38 personages om te ontgrendelen. Ook zitten er veertien kleurrijke landschappen in het spel. Leuk om te weten: de ontwikkelaars hebben ‘Nederland’ als thema in Abduction! 2 gestopt. Dit betekent dat de aliens in het spel Nederlandse koeien ontvoeren.

In Abduction! worden koeien meegenomen door buitenaardse wezens. Spring met je koe naar het buitenaardse schip en verdien zoveel mogelijk punten. Abduction! heeft veel weg van Doodle Jump en kreeg tot nu toe veel goede kritieken in de Android Market.

Lees verder na de advertentie.

Er is een gratis-versie van Abduction! verkrijgbaar en ook een betaalde versie. Het is te hopen dat de ontwikkelaar vrijdag na de release van Abduction! 2 de betaalde versie van Abduction! gratis aanbiedt.

Hieronder een aantal screenshots van Abduction! 2.

Categorie: Games

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's