De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

Update ABN AMRO Mobiel Bankieren: betaalprofiel en -limiet aanpassen

Gijs Ettes
18 maart 2016, 9:02
1 min leestijd
Update ABN AMRO Mobiel Bankieren: betaalprofiel en -limiet aanpassen

ABN AMRO heeft zijn app voor mobiel betalen van een update voorzien. Het is nu onder meer mogelijk om het betaalprofiel van Europa naar Wereld te wijzigen, zodat er buiten Europa probleemloos  gepind en betaald kan worden.

Lees verder na de advertentie.

Update voor ABN AMRO Mobiel Bankieren

Voorheen konden klanten van ABN AMRO nog niet de app gebruiken om hun betaalprofiel aan te passen. Bij de iOS-app is een koppeling gemaakt met de locatievoorzieningen, zodat gebruikers automatisch een seintje krijgen om hun betaalprofiel aan te passen als ze buiten Europa zijn. De Android-app biedt deze optie helaas nog niet.

Een andere vernieuwing die de ABN AMRO Mobiel Bankieren-app met zich meebrengt is de optie om de betaalpaslimiet voor geld- en betaalautomaten aan te passen. Wil je een grote aankoop doen met je bankpas, dan kun je vlak ervoor de limiet verhogen. Is de koop rond, dan kan het limiet direct naar beneden worden gesteld, zonder dat er een computer aan te pas komt.

De bank wil de komende tijd meer zogeheten selfservice features doorvoeren en de leesbaarheid van de app verbeteren. Heb je grotere letters of iconen voor je smartphone ingesteld, dan wordt dit ook door de app overgenomen. In de huidige versie is daarnaast  het contrast van alle schermen verbeterd. Om binnenkort de Android-app te blijven gebruiken, is eenmalige registratie nodig om te zorgen dat zowel je identificatiecode als toestel worden herkend.

Via onderstaande link download je de laatste versie van ABN AMRO Mobiel Bankieren. Deze is 20MB groot en vereist Android 4.0.3 of hoger.

Download ABN AMRO Mobiel Bankieren in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's