De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Accomplish is een fraaie en unieke todo-app voor je Android

Wouter Nijsen
9 augustus 2015, 13:32
1 min leestijd
Accomplish is een fraaie en unieke todo-app voor je Android

Accomplish is een nieuwe taken-app voor Android die het afwerken  van taken heel makkelijk maakt. De app zet taken op een rijtje, maar laat je zo ook alvast inplannen.

Lees verder na de advertentie.

Dit kun je met Accomplish

Google Play staat vol met todo-apps en het overgrote gedeelte lijkt dan ook sterk op elkaar. Accomplish is echter een taken-app die zich weet te onderscheiden. Dat komt niet alleen door het fraaie en overzichtelijke uiterlijk, maar ook door de slimme manier waarop je met todo`s werkt.

In het uitklapmenu, dat je met een swipe of het knopje aan de linkerkant opent, kun je taken invoeren en opslaan. Het unieke is echter dat je ze in een kalender kan plaatsen. Tik op een todo en sleep `m naar de kalender, zodat je taken alvast inplant. Al snel  ontstaat er een handige dagweergave waarmee je precies ziet wat je wanneer  gedaan moet krijgen.

Met het knopje aan de rechter bovenkant kun je een reminder instellen, wat fijn  is als je aan bepaalde zaken herinnert wil worden. Ook handig  is dat Accomplish samenwerkt met Google Calendar, zodat je je todo’s gelijk in je agenda kunt plaatsen. Heel diep gaat de integratie niet, maar het is een goede  toevoeging.

Accomplish downloaden

Accomplish is gratis in gebruik en via onderstaande link  te downloaden. Wel kun je de ontwikkelaar steunen door middel van een in-app aankoop, waarmee je aanvullende thema`s vrijkoopt. De app is 7,3MB groot en vereist Android 4.1 of hoger voor de installatie.

Download Accomplish  in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu