Acompli: uitgebreide gratis e-mail-app met ingebouwde kalenderfunctie

acompliAcompli is een vrij populaire e-mail-app voor iOS, die nu ook voor Android beschikbaar is. De app ondersteunt een gedeelde inbox voor al je accounts: Microsoft Exchange, Office 365, Google Apps, Gmail, iCloud, Yahoo, Outlook.com, Hotmail, MSN en Live.

En dat niet alleen, het organiseert al je ontvangen e-mails op een slimme manier waardoor jij altijd weet wat het belangrijkste is. Dit is vergelijkbaar met de Priority Inbox van Gmail, waarbij Google bekijkt welke e-mails voor jou het belangrijkste zijn. Krijg je weer eens een nieuwsbrief? Die verschijnt dan niet bovenaan bij jouw inbox.

Acompli

De app werkt op eenzelfde manier als Mailbox, waarbij je e-mails kunt swipen om een actie uit te voeren, zoals archiveren, verwijderen of als herinnering opslaan. Daarbij is het ook mogelijk om in te stellen dat je alleen voor de belangrijke e-mails een notificatie krijgt. Zo kijk je niet meer constant op je smartphone.

Een andere belangrijke optie van Acompli is de integratie van een kalender. Je kunt in de e-mail-app gewoon je kalender bekijken, afspraken inplannen en herinneringen voor afspraken krijgen. Alle synchronisatie hiervoor gaat automatisch. Ook is er een fijne sectie waar je alle bijlages kunt bekijken, en krijgen Acompli-gebruikers de mogelijkheid om bijlages van Dropbox, Google Drive en Microsoft OneDrive aan e-mails toe te voegen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Met die functies richt Acompli zich met name op de zakelijke markt, maar je kunt als ‘normale gebruiker’ nog steeds prima gebruikmaken van de e-mail-app!

Download

Acompli is gratis te downloaden in Google Play voor Android-apparaten met Android 4.1 en hoger.

Download Acompli in Google Play (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.