Betaalde Action Launcher-features gratis met nieuwste update

Thomas Haenen
26 juni 2017, 12:16
1 min leestijd
Betaalde Action Launcher-features gratis met nieuwste update

Action Launcher heeft een forse update gekregen. Dat maakt één van de populairste launchers voor Android weer een stukje beter.

Lees verder na de advertentie.

Action Launcher-update beschikbaar

De grootste verandering voor de app zit hem in de naam. Tot nu toe werd de app altijd verkocht als ‘Action Launcher 3,’ maar ontwikkelaar Chris Lacy heeft dat cijfer nu geschrapt. Daarmee maakt Lacy duidelijk dat dit de definitieve versie is. Geplande nieuwe features verschijnen dus voor deze versie.

Daarmee biedt de ontwikkelaar gelijk een stukje geruststelling voor betalende klanten. Binnen de launcher zijn namelijk verschillende functies te vinden die alleen tegen betaling beschikbaar zijn. In het verleden koos Lacy er wel eens over om nieuwe functies niet met een update, maar via een nieuwe app uit te rollen. Daardoor moesten gebruikers opnieuw betalen om Action Launcher te blijven gebruiken. Dat gaat nu niet meer gebeuren.

Action Launcher-update

Tegelijkertijd maakt deze update verschillende betaalde features gratis. Zo kun je Action Launcher nu grotendeels op Googles eigen Pixel-launcher laten lijken. Denk bijvoorbeeld aan app-snelkoppelingen, ronde icoontjes en een app-menu dat in beeld verschijnt door te swipen. De update biedt bovendien tal van kleine verbeteringen op de achtergrond.

Tot slot is er een nieuwe klok-widget toegevoegd met een bewegende secondewijzer. Deze is gebaseerd op het standaarddesign van Googles klok-widget. Waar Google alleen een (bewegende) uren- en minutenwijzer heeft, biedt Action Launcher een continu doorlopende secondewijzer.

→ Lees ook ons overzicht van de 5 beste launchers voor Android

Action Launcher voor Android downloaden

Action Launcher is via onderstaande link te downloaden in de Play Store. De app is gratis, al zijn sommige functies alleen beschikbaar als je voor de Plus-variant van de app betaalt. Een smartphone met minimaal Android 4.1 is vereist.

Download Action Launcher in Google Play (gratis)

Bron: The Blerg
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu