De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Scan en bewerk documenten op je Android met Adobe Fill & Sign

Wouter Nijsen
26 maart 2015, 18:31
1 min leestijd
Scan en bewerk documenten op je Android met Adobe Fill & Sign

Adobe Fill & Sign is een nieuwe app waarmee je een foto van een document maakt en deze omtovert tot een digitaal bestand. Hierna kun je het  voorzien van tekst of je eigen handtekening.

Lees verder na de advertentie.

Documenten inscannen en ondertekenen

Scan-apps zijn er in Google Play in overvloed en daarom lijkt  het een beetje overbodig  dat Adobe nu ook met  een dergelijke  applicatie komt. Toch is Adobe Fill & Sign de moeite waard, wat vooral komt door de gebruiksvriendelijkheid en handige  functies van de app.

Een scan maken met Adobe Fill & Sign is heel simpel. Je pakt een document bij de hand en schiet een foto. Ook zijn documenten vanuit bijvoorbeeld een e-mail of berichtje te importeren. De belangrijkste functie van Adobe Fill & Sign is de mogelijkheid om teksten of vinkjes in digitale documenten te plaatsen. Dit doe je door simpelweg op een plek in het bestand te tikken, waarna je hier zelf direct een tekst plaatst.

Vooral handig is de optie om een digitale handtekening in het bestand te zetten. Dat kan gewoon met je vinger, maar de app werkt ook met een stylus, als dat je voorkeur heeft.

Adobe Fill & Sign is daarnaast  te gebruiken voor het onderhouden van geschreven lijstjes of taken, al is het maar de vraag hoe handig dit is. Er zijn immers veel taken-apps in Google Play te vinden waarmee je een stuk sneller en simpeler te werk gaat.

Adobe Fill & Sign downloaden

Adobe Fill & Sign is gratis via onderstaande link te downloaden. Voor de installatie van de app heb je Android 5.0 (Lollipop) en 5,2MB aan vrije opslagruimte nodig.

Download Adobe Fill & Sign in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu