De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Adobe Photoshop Mix: prima fotobewerkings-app voor Android

Gijs Ettes
18 juni 2015, 15:29
1 min leestijd
Adobe Photoshop Mix: prima fotobewerkings-app voor Android

Photoshop Mix is de meest recente en  uitgebreide fotobewerkings-app van Adobe. De app laat je met lagen werken, plaatjes combineren, objecten uitknippen en fraaie filters toevoegen.

Lees verder na de advertentie.

Foto’s bewerken op je smartphone

Zo uitgebreid als Photoshop op de desktop is Photoshop Mix natuurlijk niet, maar voor het snel aanpassen en opleuken van foto’s is de applicatie prima geschikt. Nadat je een gratis Adobe ID hebt aangemaakt of met een bestaand account bent ingelogd, kun je direct aan de slag. Je kunt experimenteren met een handjevol  bewerkingsopties en gemakkelijk door te swipen en tikken meerdere foto’s met elkaar combineren.

Daarnaast kun je foto’s in zijn geheel aanpassen door bijvoorbeeld een vintage of zwartwit-filter toe te passen, maar je hebt ook de mogelijkheid om slechts een gedeelte aan te passen. De app maakt altijd een nieuw bestand aan, zodat je niet per ongeluk de originele foto verpest. Ben je tevreden over het resultaat, dan kun je dit gemakkelijk delen via social media of de Creative Cloud van Adobe. In dat laatste geval kun je op een computer of ander mobiel apparaat verder werken aan de foto.

Adobe Photoshop Mix downloaden

Adobe Photoshop Mix heeft een gelikte interface met Material Design die overzichtelijk oogt en snel werkt. De app is gratis beschikbaar in Google Play en vereist minimaal Android 4.3 (Jelly Bean). De download is 41MB groot  en  eenmaal op je toestel  neemt Photoshop Mix een kleine 100MB in beslag.

Download Adobe Photoshop Mix in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu