Adobe Reader update brengt handige pdf-export naar Android

Redactie
15 november 2013, 16:17
1 min leestijd
Adobe Reader update brengt handige pdf-export naar Android
Adobe Reader update

Adobe Reader, de populaire app voor pdf-bestanden, heeft een update ontvangen die twee nieuwe features naar de app brengt, genaamd Adobe PDF Pack en Adobe ExportPDF. Zo wordt het door de Adobe Reader update mogelijk om pdf-bestanden te exporteren naar andere bestanden en vice versa. Deze twee features moeten helaas wel gekocht worden binnen de app die gratis in Google Play te downloaden is.

Lees verder na de advertentie.

Adobe Reader update brengt meer

Naast de twee nieuwe features zorgt de Adobe Reader update ook voor een verbeterde filebrowser waarmee gebruikers door hun bestanden kunnen bladeren, en zodoende bestanden binnen de Adobe-app kunnen openen. Daarbij zijn de mogelijke opties en acties ook voortaan direct beschikbaar vanuit de navigatiebalk, wat de productiviteit zou moeten verhogen. Hier zijn onder andere de opties kopiëren, plakken en het hernoemen van bestanden te vinden.

Daarnaast zorgt de update ervoor dat Adobe Reader ook beter op de Galaxy Note 3 en andere toestellen met multi-window-ondersteuning kan worden gebruikt. Hierdoor kun je het scherm in tweeën delen en binnen één scherm de Adobe Reader-app draaien, om zo nog sneller te multitasken.

Adobe Reader is gratis in Google Play te downloaden. Enkele features kunnen een betaling vergen, zoals Adobe PDF Pack en Adobe ExportPDF.

Download: Adobe Reader (gratis)

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's