De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

After Five: Air Control

Redactie
12 november 2010, 17:42
1 min leestijd
After Five: Air Control
air-control-1
after-five

Het is After Five, de werkdag zit er weer op! Iedere dag in deze rubriek een leuke applicatie of niet te missen spelletje, dat eigenlijk niet zo geschikt is voor op de werkvloer. Vandaag: Air Control. In Air Control ben je luchtverkeersleider met als doel om vliegtuigen en helicopters aan de grond te zetten. Het spelletje lijkt heel erg op Flight Control, een populair iPhone-spel. Met je vinger teken je lijnen om aan te geven welke vliegtuigen waar moeten landen. Zorg dat verschillende vliegtuigen niet met elkaar in botsing komen.

Het is vrij moeilijk om het luchtverkeer in goede banen te leiden. Ieder luchtvaartuig heeft een andere snelheid en de verkeersdrukte neemt al snel toe. Kortom, om een hoge score te halen moet je enorm goed zijn in multitasken!

Lees verder na de advertentie.

Het is vreemd dat een ontwikkelaar een ander spel exact één op één kopieert. Toch doet de ontwikkelaar dit zó goed, dat Air Control een prima spel is. Door de hoge prijs (twee euro) zal Air Control niet zo populair worden als Flight Control, maar het spel is zeker de moeite waard om aan te schaffen.

Scan de QR-code aan de rechterkant om de applicatie te downloaden. Wanneer je in de Android-browser surft, dan kun je op de QR-code klikken om de app direct aan te schaffen.

Leuke tip?

Heb jij een echte After Five gevonden? Meld deze applicatie dan door een mailtje te sturen naar de redactie van Android Planet. Wellicht zie je deze app maandag terug om 17:01 uur.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu