After Five: Amazed 2

Redactie
6 december 2010, 17:01
1 min leestijd
After Five: Amazed 2
amazed-2-2

Het is After Five, de werkdag zit er weer op! Iedere dag in deze rubriek een leuke applicatie of niet te missen spelletje, dat eigenlijk niet zo geschikt is voor op de werkvloer. Vandaag: Amazed 2. In Amazed 2 leid je Sketchy en Lola door verschillende levels door de versnellingsmeter van je Android-telefoon te gebruiken. Scores worden niet alleen offline, maar ook online opgeslagen, zodat je zowel lokaal als internationaal de snelste tijd op de klok moet zetten.

In Amazed 2 moet je proberen om vijanden te ontwijken en niet in de afgrond te vallen. Het spelletje komt qua concept overeen met het eerste deel – Amazed – maar is grafisch helemaal opgepoetst. De hoofdpersoon is niet meer een simpel vierkant blokje, maar een rollende bal met een gezicht. Daarnaast zien de omgevingen en vijanden er stukken beter uit.

Lees verder na de advertentie.

Amazed 2 is zeker een aanrader, hoewel het spelletje na een tijdje eentonig wordt.

Er is een gratis versie (die advertenties ondersteunt) en een betaalde versie van 0,70 euro.

Scan de QR-code aan de rechterkant om de applicatie te downloaden. Wanneer je in de Android-browser surft, dan kun je op de QR-code klikken om de app direct aan te schaffen.

Leuke tip?

Heb jij een echte After Five gevonden? Meld deze applicatie dan door een mailtje te sturen naar de redactie van Android Planet. Wellicht zie je deze app morgen terug om 17:01 uur.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu