De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

After Five: Angry Birds (met 45 nieuwe levels)

Redactie
9 november 2010, 17:37
1 min leestijd
After Five: Angry Birds (met 45 nieuwe levels)
angrybirds-1
after-five

Het is After Five, de werkdag zit er weer op! Iedere dag in deze rubriek een leuke applicatie of niet te missen spelletje, dat eigenlijk niet zo geschikt is voor op de werkvloer. Vandaag: Angry Birds. Deze applicatie is zojuist geüpdatet naar versie 1.4.2 met 45 nieuwe levels, grafische verbeteringen en ondersteuning voor beeldschermen met een lage resolutie. Ga snel naar de Android Market en download de nieuwste versie.

In Angry Birds draait het erom dat je groene varkens vermorzelt door gekleurde vogels te schieten met een katapult. Er zijn normale vogels, vogels die in de lucht in drieën splitsen, vogels die kunnen versnellen en vogels die ontploffen als bommen. Maak gebruik van de mogelijkheden van iedere soort en zorg dat je de varkens vernietigt.

Lees verder na de advertentie.

In ieder level zijn drie sterren te halen. Je scoort veel punten als je vogels weet te sparen. Je hebt namelijk maar een paar vogels tot je beschikking om af te vuren. Als je de groene varkens met één vogel uitschakelt, dan leveren de overgebleven vogels veel punten op. Gebruik je alle vogels? Vaak haal je dan slechts één ster. Het is een aardige uitdaging om ieder level met drie sterren af te ronden.

Angry Birds is één van de leukste spellen in de Android Market. Met 195 levels biedt het spelletje uren speelplezier. Daarnaast is het natuurlijk perfect dat Angry Birds gratis te downloaden is.

Scan de QR-code aan de rechterkant om de applicatie te downloaden. Wanneer je in de Android-browser surft, dan kun je op de QR-code klikken om de app direct aan te schaffen.

Leuke tip?

Heb jij een echte After Five gevonden? Meld deze applicatie dan door een mailtje te sturen naar de redactie van Android Planet. Wellicht zie je deze app maandag terug om 17:01 uur.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu