After Five: Animal Jump

Redactie
21 oktober 2010, 17:01
1 min leestijd
After Five: Animal Jump
after-five

Het is After Five, de werkdag zit er weer op! Iedere dag in deze rubriek een leuke applicatie of niet te missen spelletje, dat eigenlijk niet zo geschikt is voor op de werkvloer. Vandaag: Animal Jump. Deze Doodle Jump-kloon is gemaakt door het Nederlandse Lieverse Design. Kies een dier (zoals een aap, haan of hond) en spring zo ver mogelijk omhoog. Lukt het jou om de top te bereiken?

Onderweg kan jouw personage Superman-emblemen verzamelen om op volle snelheid naar boven te racen. Zorg dat je vijanden vernietigd door ze met items te bekogelen. Een hond gebruikt botten om vijanden te vermorzelen, terwijl een aap natuurlijk met bananen slingert. Het grote verschil met Doodle Jump is dat de platformen kleiner zijn. Hierdoor is het moeilijker om je evenwicht te bewaren.

Lees verder na de advertentie.

Ik heb erg veel plezier gehad tijdens het spelen van Animal Jump. Het spelletje, dat Adobe Air nodig heeft om te draaien, ziet er vrolijk en kleurrijk uit. Daarnaast zijn de lokale en wereldwijde highscores te zien. Momenteel sta ik bovenaan met een score van 6.044, maar dat zal waarschijnlijk snel veranderen als meer mensen het spelletje kopen.

De ontwikkelaar belooft binnenkort met nieuwe updates te komen, zoals een karton-thema. Ik ben benieuwd! De applicatie kost een euro, maar dat is het spelletje zeker waard!

Scan de QR-code aan de rechterkant om de applicatie te downloaden. Wanneer je in de Android-browser surft, dan kun je op de QR-code klikken om de app direct aan te schaffen.

Leuke tip?

Heb jij een echte After Five gevonden? Meld deze applicatie dan door een mailtje te sturen naar de redactie van Android Planet. Wellicht zie je deze app morgen terug om 17:01 uur.

Categorie: Games

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's