De Samsung S21 nu met gratis Galaxy Buds Live en tot €313 korting!

After Five: Basketball Shot

Redactie
3 november 2010, 17:01
1 min leestijd
After Five: Basketball Shot
basketball-shot
after-five

Het is After Five, de werkdag zit er weer op! Iedere dag in deze rubriek een leuke applicatie of niet te missen spelletje, dat eigenlijk niet zo geschikt is voor op de werkvloer. Vandaag: Basketball Shot. In Basketball Shot moet je zoveel mogelijk ballen in de basket gooien. Je hebt vier ballen tot je beschikking. In iedere ronde moet je een bepaald aantal punten halen en deze lat komt in elke ronde hoger te liggen. Daarnaast beweegt de basket op een gegeven moment heen en weer én heb je minder tijd om punten te halen.

Een bal in de lucht gooien? Dit doe je door met je vinger naar boven te schuiven. Gooi je te hard of te zacht, dan verdien je geen punten. Maar wanneer een speler eenmaal de smaak te pakken heeft (zoals de man in het filmpje hieronder) dan kan het erg hard gaan met de score. In de video hieronder is een demonstratie van het spel te zien.

Lees verder na de advertentie.

De gratis versie van Basketball Shot toont advertenties aan het begin van het spel, maar tijdens het spelen zijn deze verdwenen. Het is dus niet heel erg storend. Het spelletje is niet leuk genoeg om een pro-versie te kopen, want daarvoor is de gameplay te beperkt.

Scan de QR-code aan de rechterkant om de applicatie te downloaden. Wanneer je in de Android-browser surft, dan kun je op de QR-code klikken om de app direct aan te schaffen.

Leuke tip?

Heb jij een echte After Five gevonden? Meld deze applicatie dan door een mailtje te sturen naar de redactie van Android Planet. Wellicht zie je deze app morgen terug om 17:01 uur.

Categorie: Games

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's