After Five: Block It Up

Redactie
27 oktober 2010, 17:19
1 min leestijd
After Five: Block It Up
after-five

Het is After Five, de werkdag zit er weer op! Iedere dag in deze rubriek een leuke applicatie of niet te missen spelletje, dat eigenlijk niet zo geschikt is voor op de werkvloer. Vandaag: Block It Up. Zorg ervoor dat blokken van dezelfde kleur bij elkaar komen en laat ze ontploffen! Verdien meer punten door combo’s te realiseren of door voor kettingreacties zorgen. Hoe langer je speelt, des te sneller de blokken naar beneden vallen.

Het spelletje heeft wel iets weg van andere puzzelgame, zoals Dr. Mario, Tetris en Bejeweled. Block It Up combineert verschillende aspecten uit deze spellen en geeft er een eigen draai aan.

Lees verder na de advertentie.

De graphics zijn niet hoogstaand, maar is de gameplay verbluffend goed. Je zult waarschijnlijk nog vele uurtjes bezig zijn met dit pittige puzzelspelletje. Krijg jij het voor elkaar om een speelveld te legen en de titel ‘Block It Up’ in de wacht te slepen?

Scan de QR-code aan de rechterkant om de applicatie te downloaden voor 67 eurocent. Wanneer je in de Android-browser surft, dan kun je op de QR-code klikken om de app direct aan te schaffen.

Leuke tip?

Heb jij een echte After Five gevonden? Meld deze applicatie dan door een mailtje te sturen naar de redactie van Android Planet. Wellicht zie je deze app morgen terug om 17:01 uur.

Categorie: Games

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's