De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

After Five: Blow Up

Redactie
18 november 2010, 17:01
1 min leestijd
After Five: Blow Up
blow-up

Het is After Five, de werkdag zit er weer op! Iedere dag in deze rubriek een leuke applicatie of niet te missen spelletje, dat eigenlijk niet zo geschikt is voor op de werkvloer. Vandaag: Blow Up. In Blow Up moet je geen gebouwen bouwen, maar opblazen! Zorg dat geen één onderdeel van de constructie boven ‘de lijn’ uitsteekt en win zoveel mogelijk punten.

Je krijgt diverse staven dynamiet en bommen tot je beschikking om een gebouw te slopen. Probeer de bommen zo zorgvuldig mogelijk te plaatsen zonder andere de hele buurt naar beneden te halen. Daarnaast krijg je bonuspunten als je de panda, die altijd ergens in of op je constructie zit, de bonusster laat raken. Een erg verslavend spel.

Lees verder na de advertentie.

Er zijn al veel soortgelijke alternatieven, maar Blow Up is de koning van alle sloopspellen. Met ruim tachtig levels en genoeg variatie ben je met Blow Up wel even zoet. Let op: het spelletje kost ongeveer twee euro.

Scan de QR-code aan de rechterkant om de applicatie te downloaden. Wanneer je in de Android-browser surft, dan kun je op de QR-code klikken om de app direct aan te schaffen.

Met dank aan Barry voor de tip.

Leuke tip?

Heb jij een echte After Five gevonden? Meld deze applicatie dan door een mailtje te sturen naar de redactie van Android Planet. Wellicht zie je deze app morgen terug om 17:01 uur.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu