De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

After Five: Blue Skies Wallpaper

Redactie
22 november 2010, 17:01
1 min leestijd
After Five: Blue Skies Wallpaper
skies

Het is After Five, de werkdag zit er weer op! Iedere dag in deze rubriek een leuke applicatie of niet te missen spelletje, dat eigenlijk niet zo geschikt is voor op de werkvloer. Vandaag: Blue Skies Wallpaper. Blue Skies Wallpaper is een Live Wallpaper voor je Android-telefoon. Zelfs al dondert en regent het, dan nog kun je op je Android-telefoon een strakke blauwe lucht met schapenwolkjes bekijken. Broodnodig in de koude wintermaanden, dus!

Gekleurde ballonnen dwarrelen willekeurig voorbij. Toch is het ook mogelijk dat de ballonnen aangeven hoeveel sms-berichten of mails je nog moet lezen. Heb je een voorkeur voor dikke wolken of voor dunne flarden? En hoe snel moeten de wolken bewegen? Ga naar het Instellingen-menu en kies je favoriete opties.

Lees verder na de advertentie.

De Live Wallpaper werkt vloeiend op de HTC Desire, dus waarschijnlijk ook op vergelijkbare telefoons en tablets (Galaxy S, Galaxy Tab, Streak, Desire HD, Desire Z).

Om de Live Wallpaper in te stellen ga je naar Home -> Menu -> Wallpapers -> Live Wallpapers. Blue Skies Wallpaper is gratis, maar wil je nog meer mogelijkheden, ga dan voor de betaalde versie van één euro. Ik raad je aan om eerst de gratis versie te proberen.

Scan de QR-code aan de rechterkant om de applicatie te downloaden. Wanneer je in de Android-browser surft, dan kun je op de QR-code klikken om de app direct aan te schaffen.

Leuke tip?

Heb jij een echte After Five gevonden? Meld deze applicatie dan door een mailtje te sturen naar de redactie van Android Planet. Wellicht zie je deze app maandag terug om 17:01 uur.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu