After Five: Bubble Blast 2

after-fiveHet is After Five, de werkdag zit er weer op! Iedere dag in deze rubriek een leuke applicatie of niet te missen spelletje, dat eigenlijk niet zo geschikt is voor op de werkvloer. Vandaag: Bubble Blast 2. Dit gratis puzzelspelletje ligt enkele weken in de Android Market en heeft alleen maar vier en vijf sterren gekregen van gebruikers. In Bubble Blast 2 is het de bedoeling om alle ballen in beeld in zo min mogelijk rondes te vernietigen. Prik één bal lek en hopelijk volgt er een kettingreactie.

In Bubble Blast 2 zitten honderden levels, zodat jij je niet snel hoeft te vervelen. Stel, je prikt een bal lek, dan spat deze in vier richtingen uit elkaar. Als dit materiaal in aanraking komt met andere ballen, dan ontploffen die ook. Hierdoor ontstaat een kettingreactie. Rode ballen hoeven slechts één keer geraakt te worden om te ontploffen. Andere gekleurde ballen hebben meer prikken nodig. Het filmpje demonstreert hoe het spelletje werkt.

Erg moeilijk is het spelletje in het begin niet. Denk logisch na en vaak kun je alle ballen met een paar klikken verwijderen. De latere levels zijn een stuk moeilijker. Vaak kost het een aantal pogingen om een level succesvol te beëindigen, maar goed, dat houdt het ook spannend.

Bubble Blast 2 ziet er grafisch veel beter uit dan het eerste deel. Ontwikkelaar Magma Mobile heeft goed werk verricht door een fantastische applicatie te maken. En ook nog eens gratis! Scan de QR-code aan de rechterkant om Bubble Blast 2 te downloaden. Wanneer je in de Android-browser surft, dan kun je op de QR-code klikken om de app direct aan te schaffen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Leuke tip?

Heb jij een echte After Five gevonden? Meld deze applicatie dan door een mailtje te sturen naar de redactie van Android Planet. Wellicht zie je deze app morgen terug om 17:01 uur.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.