De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

After Five: Bubble Blast Holiday

Redactie
13 december 2010, 17:01
1 min leestijd
After Five: Bubble Blast Holiday
bubble-blast-holiday
after-five

Het is After Five, de werkdag zit er weer op! Iedere dag in deze rubriek een leuke applicatie of niet te missen spelletje, dat eigenlijk niet zo geschikt is voor op de werkvloer. Vandaag: Bubble Blast Holiday. Bubble Blast Holiday is het bekende puzzelspelletje, maar dan in een Kerst-jasje. In Bubble Blast Holiday is het de bedoeling om alle ballen in beeld in zo min mogelijk rondes te vernietigen. Prik één bal lek en hopelijk volgt er een kettingreactie.

Eigenlijk lijkt het spelletje op Bubble Blast 2, die we eerder besproken in de rubriek After Five. Stel, je prikt een bal lek, dan spat deze in vier richtingen uit elkaar. Als dit materiaal in aanraking komt met andere ballen, dan ontploffen die ook. Hierdoor ontstaat een kettingreactie. Rode ballen hoeven slechts één keer geraakt te worden om te ontploffen. Andere gekleurde ballen hebben meer prikken nodig. Het filmpje demonstreert hoe Bubble Blast Holiday werkt.

Lees verder na de advertentie.

In Bubble Blast Holiday zitten 400 levels en een arcademodus. Vergelijk je score met anderen dankzij Scoreloop. Het is mogelijk om de applicatie op je SD-kaart op te slaan.

Het spelletje biedt in ieder geval voldoende uitdaging om ervoor te zorgen dat jij je deze kerstdagen niet verveelt.

Scan de QR-code aan de rechterkant om de applicatie te downloaden. Wanneer je in de Android-browser surft, dan kun je op de QR-code klikken om de app direct aan te schaffen.

Leuke tip?

Heb jij een echte After Five gevonden? Meld deze applicatie dan door een mailtje te sturen naar de redactie van Android Planet. Wellicht zie je deze app morgen terug om 17:01 uur.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu