De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

After Five: City Jump

Redactie
16 november 2010, 17:01
1 min leestijd
After Five: City Jump
city-jump-1
after-five

Het is After Five, de werkdag zit er weer op! Iedere dag in deze rubriek een leuke applicatie of niet te missen spelletje, dat eigenlijk niet zo geschikt is voor op de werkvloer. Vandaag: City Jump. In City Jump spring je van muur naar muur. Probeer obstakels te ontwijken, vijanden te vernietigen en power-ups te verzamelen. Springen doe je door één keer op het touchscreen te tikken. Makkelijker kan haast niet!

In het begin is het spel nog makkelijk, maar gaandeweg verschijnen er steeds meer vijanden en moet je jouw sprongen zo exact mogelijk timen om de highscore te verbreken. Grafisch ziet City Jump er aardig uit. Jammer van de advertenties, maar gelukkig is het spelletje daarom wel gratis.

Lees verder na de advertentie.

City Jump staat pas een maand in de Android Market, maar is al meer dan 250.000 keer gedownload. Met een gemiddeld cijfer van een 4,3 is de applicatie een aanrader om binnen te halen.

Scan de QR-code aan de rechterkant om de applicatie te downloaden. Wanneer je in de Android-browser surft, dan kun je op de QR-code klikken om de app direct aan te schaffen.

Leuke tip?

Heb jij een echte After Five gevonden? Meld deze applicatie dan door een mailtje te sturen naar de redactie van Android Planet. Wellicht zie je deze app morgen terug om 17:01 uur.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu