De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

After Five: Cows Don’t Fly

Redactie
8 november 2010, 17:01
1 min leestijd
After Five: Cows Don’t Fly
cows
after-five

Het is After Five, de werkdag zit er weer op! Iedere dag in deze rubriek een leuke applicatie of niet te missen spelletje, dat eigenlijk niet zo geschikt is voor op de werkvloer. Vandaag: Cows Don’t Fly. In Cows Don’t Fly moet je personage het doel in de lucht bereiken. Om dit doel te bereiken springt je personage van bal naar bal. Zorg dat je dit snel doet, want het waterpeil stijgt geleidelijk. Wanneer je valt, dan is het spel afgelopen.

Dit spel maakt gebruik van de ingebouwde versnellingsmeter van je Android-telefoon. Kantel je telefoon links of rechts om je personage over een bal te rollen. Zorg dat je op de juiste moment springt om een andere bal te bereiken. Het spelletje heeft wel iets weg van Super Mario Galaxy, waarin Mario van planeet naar planeet moet springen door rekening te houden met de zwaartekracht.

Lees verder na de advertentie.

Cows Don’t Fly is één van de leukere platformspellen op dit moment. Dit komt o.a. door de integratie met OpenFeint en vijftien moeilijke levels. Grafisch ziet het spel er prachtig uit. Cows Don’t Fly kost ongeveer 1,50 euro.

Scan de QR-code aan de rechterkant om de applicatie te downloaden. Wanneer je in de Android-browser surft, dan kun je op de QR-code klikken om de app direct aan te schaffen.

Leuke tip?

Heb jij een echte After Five gevonden? Meld deze applicatie dan door een mailtje te sturen naar de redactie van Android Planet. Wellicht zie je deze app maandag terug om 17:01 uur.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu