After Five: Croquet

Redactie
13 oktober 2010, 17:01
2 min leestijd
After Five: Croquet
after-five

Het is After Five, de werkdag zit er weer op! Iedere dag in deze rubriek een leuke applicatie of niet te missen spelletje, dat eigenlijk niet zo geschikt is voor op de werkvloer. Vandaag: Croquet. Croquet is geen uitnodiging om een kroketje te scoren in de snackbar, maar is een relatief onbekende balsport met als doel als eerste een bal door poortjes te slaan tot je bij de eindpaal komt. Een soort golf, maar dan anders. Deze beschrijving geldt ook voor het nieuwe spelletje Croquet voor Android. Je kunt dit spel met vier mensen tegelijkertijd spelen. Let vooral op de realistische graphics!

De besturing is vrij makkelijk en croquet is erg leuk om te doen. Zo verslavend zelfs, dat je wellicht lid wilt worden van de plaatselijke croquet vereniging. Als die bestaat ten minste. Omdat Croquet een lokaal multiplayerspel is, blijft het iedere keer weer leuk om samen met je vrienden te spelen. Vooral omdat je elkaars ballen weg kunt stoten.

Lees verder na de advertentie.

Overigens lijkt het makkelijker dan het is. Bij Croquet komt veel strategie kijken. Bekijk het onderstaande filmpje maar eens, waarin een paar regels van Croquet voorbij komen.

Zin in een potje Croquet? Er is één maar: de app heeft een grootte van 27 MB en is niet verplaatsbaar naar de SD-kaart. Wanneer je een Android-telefoon hebt met veel intern opslaggeheugen, zoals de Samsung Galaxy S, dan is het geen probleem om deze app te downloaden. De applicatie kost ongeveer zeventig eurocent. Weet je niet zeker of je de app dit bedrag waard vindt? In de Android Market kun je binnen 24 uur na het kopen van een spel je geld terugvragen. Dit werkt erg gemakkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is binnen 24 uur de app te verwijderen en het bedrag wordt teruggestort op jouw rekening.

Leuke tip?

Heb jij een echte After Five gevonden? Meld deze applicatie dan door een mailtje te sturen naar de redactie van Android Planet. Wellicht zie je deze app morgen terug om 17:01 uur.

Categorie: Games

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's