Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

After Five: Epe Eater

Redactie
16 december 2010, 17:01
1 min leestijd
After Five: Epe Eater
epe

Het is After Five, de werkdag zit er weer op! Iedere dag in deze rubriek een leuke applicatie of niet te missen spelletje, dat eigenlijk niet zo geschikt is voor op de werkvloer. Vandaag: Epe Eater. In Epe Eater moet jij een hongerige hagedis voeren. Epe eet graag verse kippen en het liefst zoveel mogelijk! Aan jou de taak om Epe over het scherm te slepen om zo verschillende kippen te bereiken.

Epe Eater ziet er simpel uit en is een aardig spelletje voor tussen de bedrijven door. Als het concept je aanspreekt, dan is het een aanrader. Bekijk het onderstaande filmpje om te bekijken hoe Epe Eater werkt.

Lees verder na de advertentie.

Epe Eater kost ruim een euro en dat is vrij prijzig voor zo´n simpel spelletje. Aan de andere kant zijn er genoeg andere simpele games die ongeveer even veel kosten, zoals Doodle Jump en Pocket God.

Scan de QR-code aan de rechterkant om de applicatie te downloaden. Wanneer je in de Android-browser surft, dan kun je op de QR-code klikken om de app direct aan te schaffen.

Leuke tip?

Heb jij een echte After Five gevonden? Meld deze applicatie dan door een mailtje te sturen naar de redactie van Android Planet. Wellicht zie je deze app morgen terug om 17:01 uur.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu