De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

After Five: Falling Ball 2

Redactie
30 november 2010, 17:01
1 min leestijd
After Five: Falling Ball 2
falling-ball

Het is After Five, de werkdag zit er weer op! Iedere dag in deze rubriek een leuke applicatie of niet te missen spelletje, dat eigenlijk niet zo geschikt is voor op de werkvloer. Vandaag: Falling Ball 2. In Falling Ball 2 moet je vallende ballen ontwijken. Zorg dat je niet geplet wordt en blijf zo lang mogelijk in leven!

In het begin stuitert er slechts één bal in beeld, maar op een gegeven moment komen er steeds meer ballen bij. Hierdoor wordt het steeds moeilijker om deze te ontwijken. Dit komt ook omdat de ene bal sneller stuitert dan de ander.

Lees verder na de advertentie.

Er zijn drie verschillende modi, zoals de klassieke modus en de ninja modus. Je bestuurt je poppetje door je telefoon naar links en naar rechts te draaien. De applicatie werkt dus samen met de versnellingsmeter van je telefoon.

Scan de QR-code aan de rechterkant om de applicatie te downloaden. Wanneer je in de Android-browser surft, dan kun je op de QR-code klikken om de app direct aan te schaffen.

Leuke tip?

Heb jij een echte After Five gevonden? Meld deze applicatie dan door een mailtje te sturen naar de redactie van Android Planet. Wellicht zie je deze app morgen terug om 17:01 uur.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu