De Samsung S21 nu met gratis Galaxy Buds Live en tot €313 korting!

After Five: Finger Tripling

Redactie
5 november 2010, 17:01
1 min leestijd
After Five: Finger Tripling
tripling2
after-five

Het is After Five, de werkdag zit er weer op! Iedere dag in deze rubriek een leuke applicatie of niet te missen spelletje, dat eigenlijk niet zo geschikt is voor op de werkvloer. Vandaag: Finger Tripling. In het puzzelspelletje Finger Tripling moet je drie dezelfde dieren op een stok proberen te prikken. Zorg dat je goed uitkomt met de verschillende dieren, anders kan het voorkomen dat je geen combinaties kunt maken.

Voor deze virtuele dierenmishandeling heb je een flinke dosis tactiek nodig. Wanneer je een aantal keer drie dezelfde dieren (of vier, vijf, etc) wegspeelt, dan komen er namelijk weer nieuwe dieren bij. Je moet dus niet alleen zorgen voor goede combinaties, maar ook dat het speelveld alsmaar leger wordt. Snap jij het nog? Hieronder een demonstratie van de gameplay.

Lees verder na de advertentie.

Het puzzelspelletje is gratis, maar je krijgt wel een aantal advertenties in beeld te zien. De gameplay werkt prima, alhoewel ik het soms moeilijk vond om een goede hoeveelheid dieren te prikken. Soms prikte ik te weinig dieren, en andere keren weer te veel.

Scan de QR-code aan de rechterkant om de applicatie te downloaden. Wanneer je in de Android-browser surft, dan kun je op de QR-code klikken om de app direct aan te schaffen.

Leuke tip?

Heb jij een echte After Five gevonden? Meld deze applicatie dan door een mailtje te sturen naar de redactie van Android Planet. Wellicht zie je deze app maandag terug om 17:01 uur.

Categorie: Games

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's