De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

After Five: Flee

Redactie
24 november 2010, 17:01
1 min leestijd
After Five: Flee
flee-android

Het is After Five, de werkdag zit er weer op! Iedere dag in deze rubriek een leuke applicatie of niet te missen spelletje, dat eigenlijk niet zo geschikt is voor op de werkvloer. Vandaag: Flee. Herinner jij je nog die handzame, draagbare elektronische LCD-spellen uit de jaren ’80, zoals de Game & Watch-reeks? Frugal Games blaast dit genre nieuw leven in met het spelletje ‘Flee’. In Flee race je over een snelweg en bestuur je een auto door naar links of naar rechts te drukken.

Het spelletje heeft twee modi. In de eerste modus bestuur je de auto, in de tweede modus bestuur je de obstakels. Er zijn 96 levels en de soundtrack bestaat uit twintig liedjes. Naast een uitgebreide handleiding is het ook mogelijk om je scores globaal te delen.

Lees verder na de advertentie.

Grafisch ziet Flee er perfect uit. De retro-graphics komen goed tot hun recht op het scherm van een Android-telefoon. Hopelijk brengt de ontwikkelaar binnenkort meer spellen uit in de stijl van Flee.

Het spelletje kost ongeveer één euro, maar gelukkig is er ook een gratis versie beschikbaar. Flee Lite bevat slechts 36 levels en acht liedjes.

Scan de QR-code aan de rechterkant om de applicatie te downloaden. Wanneer je in de Android-browser surft, dan kun je op de QR-code klikken om de app direct aan te schaffen.

Leuke tip?

Heb jij een echte After Five gevonden? Meld deze applicatie dan door een mailtje te sturen naar de redactie van Android Planet. Wellicht zie je deze app morgen terug om 17:01 uur.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu