After Five: Friday Escape

Redactie
25 oktober 2010, 17:01
1 min leestijd
After Five: Friday Escape
after-five

Het is After Five, de werkdag zit er weer op! Iedere dag in deze rubriek een leuke applicatie of niet te missen spelletje, dat eigenlijk niet zo geschikt is voor op de werkvloer. Vandaag: Friday Escape. In Friday Escape moet je een kantoor zien te verlaten door deuren in te trappen en over bureau’s te springen. Zeker op maandag heb je de behoefte aan weekend, dus leef je uit met Friday Escape!

Friday Escape maakt gebruik van flitsende 3D-graphics, waardoor het spel er een stuk realistischer uitziet. Zelfs op telefoons met een mindere processor draait Friday Escape met een hoge framerate en zonder veel schokken.

Lees verder na de advertentie.

Zorg dat je alle levels uithaalt en verbreek je eigen scores. Hierboven kun je zien hoe de gameplay van Friday Escape werkt. Het is een simpel en makkelijk spelletje, maar het is een heerlijke manier om stoom af te blazen.

Scan de QR-code aan de rechterkant om de applicatie te downloaden. Wanneer je in de Android-browser surft, dan kun je op de QR-code klikken om de app direct aan te schaffen.

Leuke tip?

Heb jij een echte After Five gevonden? Meld deze applicatie dan door een mailtje te sturen naar de redactie van Android Planet. Wellicht zie je deze app morgen terug om 17:01 uur.

Categorie: Games

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's