After Five: Gravity Burst

Redactie
11 november 2010, 17:01
1 min leestijd
After Five: Gravity Burst
gravity-burst-1
after-five

Het is After Five, de werkdag zit er weer op! Iedere dag in deze rubriek een leuke applicatie of niet te missen spelletje, dat eigenlijk niet zo geschikt is voor op de werkvloer. Vandaag: Gravity Burst. In Gravity Burst moet je ruimteschepen vernietigen, die zich om jouw thuisplaneet scharen. Maak gebruik van de zwaartekracht van de planeet en blaas de ruimteschepen het zonnestelsel uit!

In Gravity Burst zitten diverse obstakels, zoals asteroïdengordels. Hierdoor is het vaak moeilijk om een ruimteschip te raken. In latere levels moet je zelfs meerdere ruimteschepen tegelijkertijd uit de lucht schieten. Pittig!

Lees verder na de advertentie.

Gravity Burst is gemakkelijk te besturen en ook nog eens gratis! Je hebt wel Adobe Air nodig om het spelletje te spelen.

Scan de QR-code aan de rechterkant om de applicatie te downloaden. Wanneer je in de Android-browser surft, dan kun je op de QR-code klikken om de app direct aan te schaffen.

Leuke tip?

Heb jij een echte After Five gevonden? Meld deze applicatie dan door een mailtje te sturen naar de redactie van Android Planet. Wellicht zie je deze app morgen terug om 17:01 uur.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu