After Five: Gravity Lander

Redactie
11 oktober 2010, 17:01
2 min leestijd
After Five: Gravity Lander
after-five

Het is After Five, de werkdag zit er weer op! Iedere dag in deze rubriek een leuke applicatie of niet te missen spelletje, dat eigenlijk niet zo geschikt is voor op de werkvloer. Vandaag: Gravity Lander. In dit spelletje is het de bedoeling dat je een raket laat landen op Mars. Zorg dat de drie kosmonauten heelhuids aankomen op de rode planeet. Gravity Lander is op dit moment het populairste spel dat gebruik maakt van Adobe Air. Is dat terecht of niet?

In Gravity Air doorloop je in totaal veertig levels. Er zijn verschillende trucjes die je kunt gebruiken om je raket goed te laten landen. Gebruik de boosts om drie keer op te stijgen, wiebel je telefoon van links naar rechts om gebruik te maken van de ingebouwde versnellingsmeter en vernietig obstakels door er met je vinger op te drukken. In de latere levels moet je een combinatie van deze drie handigheden gebruiken om levels succesvol uit te spelen.

Lees verder na de advertentie.

Het spelletje maakt gebruik van Adobe Air en speelt verrassend soepel. Het fijne van Gravity Lander is dat er ontelbaar veel verschillende manieren zijn om een raket veilig te landen. Je zit nooit lang in een level vast, omdat geluk één van de belangrijkste factoren is. In sommige gevallen valt de raket precies goed!

Gravity Lander is niet groot en is gratis te downloaden. Hou er wel rekening mee dat je voor Gravity Lander Adobe Air nodig hebt. Deze gratis applicatie van Adobe is met 16 MB aardig groot. Vooral op een telefoon met weinig intern geheugen is het de vraag of het waard is om deze app te installeren. Scan de QR-code rechts om de app te installeren.

Before Five?

Is het mogelijk om dit spelletje ook op je werk te spelen? Jazeker! Als raketwetenschapper is het nuttig om je baas te laten zien hoe je een raket moet landen op het oppervlak van een planeet. Zeg tegen je baas dat je dit spelletje moet spelen om te zorgen dat de belastingcenten niet in rook opgaan door een crashende raket. Hij zal vast begrip voor de situatie hebben, waarna je ongestoord Gravity Lander kunt spelen.

Leuke tip?

Heb jij een echte After Five gevonden? Meld deze applicatie dan door een mailtje te sturen naar de redactie van Android Planet. Wellicht zie je deze app morgen terug om 17:01 uur.

Categorie: Games
Spotlight: Google Play

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's