After Five: Kids Connect the Dots Lite

Redactie
2 november 2010, 17:07
1 min leestijd
After Five: Kids Connect the Dots Lite
after-five

Het is After Five, de werkdag zit er weer op! Iedere dag in deze rubriek een leuke applicatie of niet te missen spelletje, dat eigenlijk niet zo geschikt is voor op de werkvloer. Vandaag: Kids Connect the Dots. In Kids Connect the Dots moeten kinderen (of volwassen) voorwerpen in beeld toveren door cijfers met elkaar te verbinden. Vroeger deed je dit nog gewoon op papier, maar met de huidige generatie smartphones kan het ook gewoon op je Android-telefoon.

Deze app is vooral leuk als je zelf kinderen hebt. Het is altijd weer een raadsel wat voor object er in beeld verschijnt. Is het een vis? Is het een watermeloen? Of toch een kat? Wat ik zelf positief vind is dat je tijdens het spelen van Kids Connect the Dots geen fouten kunt maken. Stel, je gaat van ‘1’ naar ‘3’, dan zegt het spelletje niet dat het fout is. Dit is pedagogischer verantwoord dan direct een rood kruis in beeld.

Lees verder na de advertentie.

Kids Connect the Dots Lite is gratis en bevat geen advertenties. In het spel zitten meer dan 50 puzzels. Tevreden over het spel? De volledige versie is voor drie dollar te koop en bevat meer dan 100 puzzels.

Scan de QR-code aan de rechterkant om de applicatie te downloaden. Wanneer je in de Android-browser surft, dan kun je op de QR-code klikken om de app direct aan te schaffen.

Leuke tip?

Heb jij een echte After Five gevonden? Meld deze applicatie dan door een mailtje te sturen naar de redactie van Android Planet. Wellicht zie je deze app morgen terug om 17:01 uur.

Categorie: Games

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's