After Five: Laser Reflections

Redactie
22 oktober 2010, 17:01
1 min leestijd
After Five: Laser Reflections
after-five

Het is After Five, de werkdag zit er weer op! Iedere dag in deze rubriek een leuke applicatie of niet te missen spelletje, dat eigenlijk niet zo geschikt is voor op de werkvloer. Vandaag: Laser Reflections. In Laser Reflections verschuif je spiegels, waardoor een laserstraal een lamp raakt. Zorg ervoor dat geen bommen raakt, want dan verlies je een leven. De eerste levels zijn heel makkelijk, maar verder in het spel wordt het steeds moeilijker om de spiegels op de juiste wijze te plaatsen.

Laser Reflections ziet er niet flitsend uit en de besturing is ouderwets, maar uiteindelijk gaat het om de gameplay, toch? Het is mogelijk om spiegeltjes met je vinger te plaatsen, of door de pijltjestoetsen op het scherm te gebruiken. Persoonlijk vond ik de pijltjestoetsen fijner werken, omdat de vakjes op het scherm vrij klein zijn en voor je het weet plaats je de spiegel verkeerd.

Lees verder na de advertentie.

Een groot voordeel aan Laser Reflections is dat het spelletje gratis is én dat het voor alle Android-versies geschikt is. Ja, óók voor alle gedupeerden met Android 1.5 en 1.6.

Scan de QR-code aan de rechterkant om de applicatie te downloaden. Wanneer je in de Android-browser surft, dan kun je op de QR-code klikken om de app direct aan te schaffen.

Leuke tip?

Heb jij een echte After Five gevonden? Meld deze applicatie dan door een mailtje te sturen naar de redactie van Android Planet. Wellicht zie je deze app maandag terug om 17:01 uur.

Maandag? Ja, want het is weekend!

Categorie: Games

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's