De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

After Five: Live Hold’em

Redactie
17 november 2010, 17:19
2 min leestijd
After Five: Live Hold’em
live-holdem-2
after-five

Het is After Five, de werkdag zit er weer op! Iedere dag in deze rubriek een leuke applicatie of niet te missen spelletje, dat eigenlijk niet zo geschikt is voor op de werkvloer. Vandaag: Live Hold’em. In Live Hold’em strooi je met fiches en probeer je iedereen uit het spel te bluffen. Het is tijd voor poker! Speel online tegen je Facebook of Android-vrienden en zorg dat je met de winst naar huis gaat.

Je speelt alleen met nepgeld (Dragon gold) in Live Hold’em. Toch krijg je iedere dag maar een bepaalde hoeveelheid geld. Ben je door je voorraad heen? Dan is het mogelijk om Dragon gold bij te kopen, maar dit kost wel wat: zes dollar voor 240.000 Dragon gold, en 30 dollar voor 1,2 miljoen Dragon gold.

Lees verder na de advertentie.

Als je eenmaal speelt tegen tegenstanders, dan kun je met anderen chatten. Tevens zijn de foto’s van tegenstanders zichtbaar – bijvoorbeeld van hun Facebook-profielen – zodat een potje poker al snel een stukje persoonlijker wordt.

Weet je niet hoe poker werkt? Zo moeilijk is het niet! Je moet zorgen dat je de beste reeks kaarten hebt. Als na het inleggen meerdere spelers over zijn, dan wordt gekeken wie de beste kaarten in zijn/haar hand heeft. Iemand met drie dezelfde kaarten (bijv. drie zevens en boeren) wint van iemand met twee dezelfde kaarten (bijv. twee zevens of twee boeren). Er zijn veel combinaties mogelijk, dus het spel zal niet snel vervelen!

Scan de QR-code aan de rechterkant om de applicatie te downloaden. Wanneer je in de Android-browser surft, dan kun je op de QR-code klikken om de app direct aan te schaffen.

Leuke tip?

Heb jij een echte After Five gevonden? Meld deze applicatie dan door een mailtje te sturen naar de redactie van Android Planet. Wellicht zie je deze app morgen terug om 17:01 uur.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu