After Five: Music Mod

Redactie
26 november 2010, 18:27
1 min leestijd
After Five: Music Mod
music-mod

Het is After Five, de werkdag zit er weer op! Iedere dag in deze rubriek een leuke applicatie of niet te missen spelletje, dat eigenlijk niet zo geschikt is voor op de werkvloer. Vandaag: Music Mod. Music Mod is een verrijking van de standaard muziekspeler van Android. Zo is het namelijk mogelijk om één van de vijf widgets op je homescreen te zetten en biedt de applicatie ondersteuning voor gesture-besturing (teken een bepaald figuur op je telefoon en (de)activeer een bepaalde functie).

Een pluspunt is de mogelijkheid om direct te tweeten naar welk nummer je nu aan het luisteren bent. Klik op de knop ‘Twitter #NowPlaying’ en er wordt automatisch een berichtje naar Twitter gestuurd.

Lees verder na de advertentie.

Music Mod is gratis, maar helaas heb je wel Froyo (Android 2.2) nodig om de applicatie te gebruiken.

Scan de QR-code aan de rechterkant om de applicatie te downloaden. Wanneer je in de Android-browser surft, dan kun je op de QR-code klikken om de app direct aan te schaffen.

Leuke tip?

Heb jij een echte After Five gevonden? Meld deze applicatie dan door een mailtje te sturen naar de redactie van Android Planet. Wellicht zie je deze app maandag terug om 17:01 uur.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu