After Five: My Paper Plane 2

Redactie
12 oktober 2010, 17:01
1 min leestijd
After Five: My Paper Plane 2
after-five

Het is After Five, de werkdag zit er weer op! Iedere dag in deze rubriek een leuke applicatie of niet te missen spelletje, dat eigenlijk niet zo geschikt is voor op de werkvloer. Vandaag: My Paper Plane 2. In dit spelletje vlieg je met een papieren vliegtuigje door zestien verschillende levels. Ontwijk bomen en huizen, maar vergeet niet de sterren en power-ups bij elkaar te sprokkelen. Je bestuurt jouw vliegtuigje met de ingebouwde versnellingsmeter van je telefoon. Hierdoor voelt het net alsof je een echt papieren vliegtuigje bestuurt.

My Paper Plane 2 maakt gebruik van hoogwaardige 3D-graphics, die er erg mooi uitzien. Ontwikkelaar Wavecade heeft veel aandacht besteed aan de grafische weergave van objecten en de omgevingen. Wavecade is ook verantwoordelijk voor Fruit Pirate, de alternatieve versie van Fruit Ninja.

Lees verder na de advertentie.

Door je Android-telefoon van links naar rechts te wiebelen, stuur je jouw vliegtuig alle kanten op. Omhoog en omlaag? In dat geval duikt het vliegtuigje onder een boom door of springt het papieren vouwseltje over een gebouw.

My Paper Plane 2 gaat voor twee euro over de toonbank. Weet je nog niet zeker of je dit de moeite waard vindt? Download dan eerst de Lite-versie. Tevreden en zin in meer? Scan dan de QR-code rechts om de betaalde app te installeren.

Before Five?

Is het mogelijk om dit spelletje ook op je werk te spelen? Nee. Er is geen branche waarin je dit spelletje kunt spelen zonder dat de baas in je rug hijgt. My Paper Plane 2 is alleen te spelen op het toilet of in de pauze. En natuurlijk After Five!

Leuke tip?

Heb jij een echte After Five gevonden? Meld deze applicatie dan door een mailtje te sturen naar de redactie van Android Planet. Wellicht zie je deze app morgen terug om 17:01 uur.

Categorie: Games

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's