After Five: Parkour

Redactie
9 december 2010, 17:01
1 min leestijd
After Five: Parkour
roof-riders

Het is After Five, de werkdag zit er weer op! Iedere dag in deze rubriek een leuke applicatie of niet te missen spelletje, dat eigenlijk niet zo geschikt is voor op de werkvloer. Vandaag: Parkour: Roof Riders. In Parkour: Roof Riders ren je over verschillende daken van huizen. Spring over gaten en ontwijk schoorstenen. Er zijn verschillende trucjes die je kunt gebruiken, zoals bijvoorbeeld duiken of rollen.

De applicatie houdt rekening met de grafische prestaties van je Android-telefoon, zodat het spelletje zonder schokken draait. De diverse omgevingen, trucjes en obstakels zorgen ervoor dat het spelletje ook na een paar keer spelen leuk blijft.

Lees verder na de advertentie.

Daarnaast worden jouw scores online opgeslagen, zodat je kunt strijden tegen anderen.

In de Android Market klagen sommige gebruikers over het feit dat de besturing niet goed werkt. Tijdens het spelen had ik hier niet veel last van. Zorg ervoor dat je gestures gebruikt (bijvoorbeeld: slide je vinger omhoog om te springen) en de applicatie reageert naar behoren.

De applicatie kost 1,30 euro. Scan de QR-code aan de rechterkant om de applicatie te downloaden. Wanneer je in de Android-browser surft, dan kun je op de QR-code klikken om de app direct aan te schaffen.

Leuke tip?

Heb jij een echte After Five gevonden? Meld deze applicatie dan door een mailtje te sturen naar de redactie van Android Planet. Wellicht zie je deze app morgen terug om 17:01 uur.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu