After Five: Pinball Ride

Redactie
14 december 2010, 17:35
1 min leestijd
After Five: Pinball Ride
pinball

Het is After Five, de werkdag zit er weer op! Iedere dag in deze rubriek een leuke applicatie of niet te missen spelletje, dat eigenlijk niet zo geschikt is voor op de werkvloer. Vandaag: Pinball Ride. Pinball Ride is het eerste professionele pinballspel voor Android. De fantastische 3D-graphics, de mooie ontworpen speeltafel, de uitdagingen en de ontgrendelbare achievements maken Pinball Ride een unieke beleving.

Pinball Ride voelt alsof je voor een echte flipperkast staat. De beweging van de bal, de flippers en beloningen als ‘extra bal’ en ‘multibal’: ze dragen allemaal bij aan een perfecte spelbeleving. Bekijk het filmpje hieronder maar eens.

Lees verder na de advertentie.

Het spelletje ligt al een paar weken in de Android Market, maar is slechts 500 tot 1.000 keer gedownload. Eigenlijk is dat een flinke belediging voor de ontwikkelaar, want dit spelletje verdient het om bovenaan te staan.

Pinball Ride proberen? De applicatie is tijdelijk verkrijgbaar voor een introductieprijs van één dollar (oftewel +/- 70 eurocent).

Scan de QR-code aan de rechterkant om de applicatie te downloaden. Wanneer je in de Android-browser surft, dan kun je op de QR-code klikken om de app direct aan te schaffen.

Leuke tip?

Heb jij een echte After Five gevonden? Meld deze applicatie dan door een mailtje te sturen naar de redactie van Android Planet. Wellicht zie je deze app morgen terug om 17:01 uur.

Categorie: Games

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's