De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

After Five: Pocket Legends

Redactie
19 november 2010, 17:01
1 min leestijd
After Five: Pocket Legends
pocket-legends-1

Het is After Five, de werkdag zit er weer op! Iedere dag in deze rubriek een leuke applicatie of niet te missen spelletje, dat eigenlijk niet zo geschikt is voor op de werkvloer. Vandaag: Pocket Legends. Pocket Legends is een volwaardige MMO, waarin je samen met anderen moet vechten tegen kwaadaardige wezens. Eigenlijk kun je het vergelijken met een mobiele World of Warcraft in je zak.

Een gebruiker kiest eerste een klasse: Warrior, Enchantress of Archer. Vervolgens geeft hij of zij haar eigen personage een naam. Daarna begint het avontuur: versla zombies en krijg steeds betere wapens en meer mogelijkheden.

Lees verder na de advertentie.

Later in het spel komen er yeti’s langs in ijsgrotten, dieven in kastelen, gigantische skeletten, krokodillen en demonen. Gelukkig sta je er niet alleen voor: duizenden gebruikers proberen je online te steunen. Des te meer mensen jou helpen om bepaalde monsters te verslaan, des te eerder zijn de monsters uitgeroeid.

Pocket Legends is gratis, maar in de applicatie kunnen aankopen gedaan worden, bijvoorbeeld om nieuwe werelden te openen.

Scan de QR-code aan de rechterkant om de applicatie te downloaden. Wanneer je in de Android-browser surft, dan kun je op de QR-code klikken om de app direct aan te schaffen.

Leuke tip?

Heb jij een echte After Five gevonden? Meld deze applicatie dan door een mailtje te sturen naar de redactie van Android Planet. Wellicht zie je deze app maandag terug om 17:01 uur.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu