De Samsung S21 nu met gratis Galaxy Buds Live en tot €313 korting!

After Five: Redoku Basic

Redactie
28 oktober 2010, 17:01
1 min leestijd
After Five: Redoku Basic
after-five

Het is After Five, de werkdag zit er weer op! Iedere dag in deze rubriek een leuke applicatie of niet te missen spelletje, dat eigenlijk niet zo geschikt is voor op de werkvloer. Vandaag: Redoku Basic. Redoku is een puzzelspel, waarbij jij je hersenen laat kraken. Je speelt tegen een computer of een menselijke tegenstander. Door rode ballen weg te spelen verlies je punten, terwijl je punten verdient door groene ballen te verwijderen.

Het is de bedoeling dat je meer punten verzamelt dan de tegenstander. Stel, jij bent als eerste aan de beurt, dan moet je een getal kiezen in de middelste rij. Wanneer je een getal kiest, dan moet de tegenstander in de verticale rij een getal uitzoeken. In het begin is het redelijk makkelijk om groene cijfers te vinden, maar al snel merk je dat de rode cijfers binnenstromen.

Lees verder na de advertentie.

redoku

Hieronder een voorbeeld van hoe Redoku wordt gespeeld:

De graphics zijn niet hoogstaand, maar gelukkig is de gameplay prima. Zorg er even voor dat je de irritante bliepjes uitzet in het instellingen-menu en je hebt er een erg leuk puzzelspelletje bij. En ook nog eens gratis!

Scan de QR-code aan de rechterkant om de applicatie te downloaden. Wanneer je in de Android-browser surft, dan kun je op de QR-code klikken om de app direct aan te schaffen.

Leuke tip?

Heb jij een echte After Five gevonden? Meld deze applicatie dan door een mailtje te sturen naar de redactie van Android Planet. Wellicht zie je deze app morgen terug om 17:01 uur.

Categorie: Games

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's