De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

After Five: Rocket Bunnies

Redactie
15 december 2010, 17:53
1 min leestijd
After Five: Rocket Bunnies
rocket-bunnies

Het is After Five, de werkdag zit er weer op! Iedere dag in deze rubriek een leuke applicatie of niet te missen spelletje, dat eigenlijk niet zo geschikt is voor op de werkvloer. Vandaag: Rocket Bunnies. In Rocket Bunnies probeer je konijnen veilig door het heelal te loodsen. Kijk uit voor kometen, asteroïden en ander ruimtepuin. De besturing is heel simpel: tik op een planeet en jouw konijn vliegt er naar toe.

De graphics zijn geweldig. Daarnaast bevat het spelletje veel verschillende werelden, zodat je niet snel uitgekeken bent. In het begin is Rocket Bunnies erg makkelijk, maar op een gegeven moment gaat het niveau flink omhoog.

Lees verder na de advertentie.

Om Rocket Bunnies te spelen heb je een telefoon met Android 2.2 nodig. Daarnaast heeft je telefoon goede grafische capaciteiten nodig. Rocket Bunnies is gratis te downloaden, dus het kost je geen geld om te checken of het spelletje werkt of niet.

Scan de QR-code aan de rechterkant om de applicatie te downloaden. Wanneer je in de Android-browser surft, dan kun je op de QR-code klikken om de app direct aan te schaffen.

Leuke tip?

Heb jij een echte After Five gevonden? Meld deze applicatie dan door een mailtje te sturen naar de redactie van Android Planet. Wellicht zie je deze app morgen terug om 17:01 uur.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu