After Five: Sky Force

Redactie
20 oktober 2010, 17:01
1 min leestijd
After Five: Sky Force
after-five

Het is After Five, de werkdag zit er weer op! Iedere dag in deze rubriek een leuke applicatie of niet te missen spelletje, dat eigenlijk niet zo geschikt is voor op de werkvloer. Vandaag: Sky Force. Sky Force is een heerlijke 2D/3D scroller die uit het 8-bit-tijdperk lijkt te komen. Schiet andere vliegtuigen, boten en voertuigen neer, voordat jij zelf wordt neergeschoten. Er zijn zeven verschillende levels en natuurlijk zijn er ook eindbazen om te verslaan.

Zorg dat je onderweg voldoende power-ups verzamelt en probeer ieder level te overleven. Er zijn twee manieren om jouw vliegtuigje te besturen: met je vinger en door je telefoon heen en weer te wiebelen (versnellingsmeter). De laatste mogelijkheid is nogal pittig, maar geeft je wel het gevoel dat je veel meer in het spel zit.

Lees verder na de advertentie.

De nieuwste versie van Sky Force ondersteunt OpenFeint, zodat je jouw hoogste scores en medailles kunt delen met je vrienden. Om dit te vieren is Sky Force tijdelijk verlaagd in prijs: van 3,20 dollar naar 1,60 dollar.

Scan de QR-code aan de rechterkant om de applicatie te downloaden. Wanneer je in de Android-browser surft, dan kun je op de QR-code klikken om de app direct aan te schaffen.

Leuke tip?

Heb jij een echte After Five gevonden? Meld deze applicatie dan door een mailtje te sturen naar de redactie van Android Planet. Wellicht zie je deze app morgen terug om 17:01 uur.

Categorie: Games

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's