De Samsung S21 nu met gratis Galaxy Buds Live en tot €313 korting!

After Five: Slice Slice

Redactie
1 november 2010, 17:01
1 min leestijd
After Five: Slice Slice
slice-slice-1
after-five

Het is After Five, de werkdag zit er weer op! Iedere dag in deze rubriek een leuke applicatie of niet te missen spelletje, dat eigenlijk niet zo geschikt is voor op de werkvloer. Vandaag: Slice Slice. Slice Slice is een geweldig puzzelspelletje, waarin je figuren moet opsplitsen in meerdere delen. Kun jij een taart in acht stukjes snijden? Of een piramide in tien stukken?

Het lijkt makkelijker dan het is. Op een gegeven moment krijg je de opdracht om een bepaald figuur met vier sneden in zes stukken te verdelen. Dan moet je echt rekenen om goed uit te komen. Natuurlijk is het niet altijd mogelijk om stukken precies goed te snijden, maar als je maar een beetje in de buurt zit, dan is dat prima. Stel, een stuk is 47% en een ander stuk is 53%, dan haal je gewoon vijf punten. Wanneer het ene stuk een grootte van 38% heeft, tjah, dan is er natuurlijk wel iets mis.

Lees verder na de advertentie.

Slice Slice ziet er prachtig uit en is ook nog eens gratis. Laat je niet afschrikken door de Chinese beschrijving in de Android Market, want het spelletje is de moeite waard om te downloaden.

Scan de QR-code aan de rechterkant om de applicatie te downloaden. Wanneer je in de Android-browser surft, dan kun je op de QR-code klikken om de app direct aan te schaffen.

LET OP! Deze applicatie is tijdelijk verwijderd uit de Android Market. Naar verwachting is de app binnenkort weer te downloaden. Excuses voor het ongemak.

Leuke tip?

Heb jij een echte After Five gevonden? Meld deze applicatie dan door een mailtje te sturen naar de redactie van Android Planet. Wellicht zie je deze app morgen terug om 17:01 uur.

Categorie: Games

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's