After Five: Spaghetti Marshmallows

Redactie
25 november 2010, 17:01
1 min leestijd
After Five: Spaghetti Marshmallows
spaghetti-marshmallows

Het is After Five, de werkdag zit er weer op! Iedere dag in deze rubriek een leuke applicatie of niet te missen spelletje, dat eigenlijk niet zo geschikt is voor op de werkvloer. Vandaag: Spaghetti Marshmallows. Wat kun je doen met ongekookte spaghetti en marshmallows? Torens bouwen! Steek de spaghetti in de zachte spekjes en zorg dat je een zo hoog mogelijke toren bouwt. Dat is – kort door de bocht – het doel in het spelletje Spaghetti Marshmallows.

Ongekookte spaghetti heeft één nadeel, namelijk dat het snel breekt. Zorg er dus voor dat je niet alleen een hoge, maar ook een stabiele toren bouwt. Eén windstoot kan er al voor zorgen dat je hele toren omvalt en dat is zonde als je al bijna het doel bereikt.

Lees verder na de advertentie.

In Spaghetti Marshmallows bouw je niet alleen torens, maar ga je ook de diepte in. Ook dan is het van belang om de constructie sterk genoeg te maken, anders scheurt de spaghetti uit elkaar.

Het spelletje kost ruim drie euro, maar gelukkig is er ook een Lite-versie voor gebruikers die eerst willen oefenen.

Scan de QR-code aan de rechterkant om de applicatie te downloaden. Wanneer je in de Android-browser surft, dan kun je op de QR-code klikken om de app direct aan te schaffen.

Leuke tip?

Heb jij een echte After Five gevonden? Meld deze applicatie dan door een mailtje te sturen naar de redactie van Android Planet. Wellicht zie je deze app morgen terug om 17:01 uur.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu