De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

After Five: StickDraw

Redactie
23 november 2010, 17:01
1 min leestijd
After Five: StickDraw
stickdraw

Het is After Five, de werkdag zit er weer op! Iedere dag in deze rubriek een leuke applicatie of niet te missen spelletje, dat eigenlijk niet zo geschikt is voor op de werkvloer. Vandaag: StickDraw. Altijd al een animatiefilm willen maken? Het kan met StickDraw! Teken een poppetje in verschillend poses en StickDraw plakt de frames achter elkaar. Hierdoor is het al snel mogelijk om grappige, kleine animatiefilmpjes te maken.

Kies een kleur en de dikte van je kwast en teken je poppetje in een bepaalde pose. Het is erg makkelijk om nieuwe frames te tekenen, omdat je de oude frame vaag op de achtergrond ziet. De applicatie komt met een handige handleiding, alleen is die niet nodig. De applicatie werkt namelijk erg gemakkelijk.

Lees verder na de advertentie.

Zijn de filmpjes te exporteren? Ja, maar je moet dan wel een plugin downloaden, die iets meer dan één euro kost. Deze plugin zet jouw filmpjes om in GIF-bestanden, zodat je ze kunt gebruiken als avatar op fora of om te showen aan vrienden.

Scan de QR-code aan de rechterkant om de applicatie te downloaden. Wanneer je in de Android-browser surft, dan kun je op de QR-code klikken om de app direct aan te schaffen.

Leuke tip?

Heb jij een echte After Five gevonden? Meld deze applicatie dan door een mailtje te sturen naar de redactie van Android Planet. Wellicht zie je deze app morgen terug om 17:01 uur.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu