De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

After Five: Tajm

Redactie
8 december 2010, 17:01
1 min leestijd
After Five: Tajm
tajm

Het is After Five, de werkdag zit er weer op! Iedere dag in deze rubriek een leuke applicatie of niet te missen spelletje, dat eigenlijk niet zo geschikt is voor op de werkvloer. Vandaag: Tajm. Tajm is een stijlvolle klok voor op je homescreen. In plaats van cijfers geeft Tajm de tijd weer in letters. 8:15 uur verandert deze applicatie dus in ‘Quarter past eight AM’. Je kunt Tajm als widget installeren op je homescreen, waardoor je Android-telefoon direct een stuk strakker oogt.

Er zijn verschillende mogelijkheden. Zo kun je zelf een kleur kiezen voor het lettertype. Ook de taal is instelbaar, alhoewel Nederlands nog niet beschikbaar is. Gelukkig is de Engelse tijd goed leesbaar.

Lees verder na de advertentie.

Naast Tajm is het aan te raden om BattStatt te installeren. Deze applicatie schrijft de status van de batterij voluit. Zo wordt 83% ‘Eighty Three’. BattStatt en Tajm komen goed tot hun recht als je ze naast elkaar op een homescreen plaatst.

Zowel Tajm als BattStatt zijn gratis te downloaden. Scan de QR-code aan de rechterkant om de applicatie te downloaden. Wanneer je in de Android-browser surft, dan kun je op de QR-code klikken om de app direct aan te schaffen.

Leuke tip?

Heb jij een echte After Five gevonden? Meld deze applicatie dan door een mailtje te sturen naar de redactie van Android Planet. Wellicht zie je deze app morgen terug om 17:01 uur.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu