After Five: Toilet Paper Touch

Redactie
19 oktober 2010, 17:01
1 min leestijd
After Five: Toilet Paper Touch
after-five

Het is After Five, de werkdag zit er weer op! Iedere dag in deze rubriek een leuke applicatie of niet te missen spelletje, dat eigenlijk niet zo geschikt is voor op de werkvloer. Vandaag: Toilet Paper Touch. Ik heb een oncontroleerbare behoefte om wc-rollen af te rollen. In mijn jeugd resulteerde dat in kamers vol met wit papier of papier met bloemetjes (afhankelijk van welke exemplaren mijn moeder inkocht), waarna ik ze stuk voor stuk weer moest oprollen. In Toilet Paper Touch kan iedereen wc-rollen afrollen, maar dan zonder het opruimwerk. Hoe snel trek jij het papier van de rol?

Eigenlijk is Toilet Paper Touch een makkelijke applicatie. Leg je telefoon op een tafel, veeg met je vinger snel van boven naar beneden en zorg dat je binnen vijf seconden finisht (ja, dat is mogelijk!). Vervolgens kun je jouw score uploaden en kijken of je tijd goed genoeg is voor een eerste plaats.

Lees verder na de advertentie.

Verwacht geen spannend verhaal. Geen hoogwaardige graphics. Geen diepgang. En ook geen geweldige gameplay. Toilet Paper Touch is simpel vermaak voor mensen zoals jij en ik. Dankzij de applicatie voel jij je weer even kind. En dat is toch mooi?

Toilet Paper Touch is gratis te downloaden. Scan de QR-code aan de rechterkant om de applicatie te downloaden. Wanneer je in de Android-browser surft, dan kun je op de QR-code klikken om de app direct aan te schaffen.

Leuke tip?

Heb jij een echte After Five gevonden? Meld deze applicatie dan door een mailtje te sturen naar de redactie van Android Planet. Wellicht zie je deze app morgen terug om 17:01 uur.

Categorie: Games

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's