De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

After Five: Touchy

Redactie
7 december 2010, 17:01
1 min leestijd
After Five: Touchy
touchy-1

Het is After Five, de werkdag zit er weer op! Iedere dag in deze rubriek een leuke applicatie of niet te missen spelletje, dat eigenlijk niet zo geschikt is voor op de werkvloer. Vandaag: Touchy. Touchy is een grappig spelletje, waarbij twee of meer spelers moeten proberen om het scherm van een andere mobiele telefoon aan te raken. Zorg er dus voor dat je jouw eigen Android-telefoon goed beschermt en blijf zo lang mogelijk in leven!

Des te meer zielen, des te meer vreugd. Met twee spelers is het spelletje aardig om te doen, maar met meer vrienden is het simpelweg hilarisch. In het onderstaande filmpje zie je hoe een paar tieners hondsdol worden in een nachtclub. En dat allemaal door dit spelletje.

Lees verder na de advertentie.

De applicatie is niet alleen beschikbaar voor Android, maar ook voor iPhone-gebruikers.

Touchy is zeker niet voor iedereen geschikt. Daarnaast kost de applicatie 0,70 euro: een vrij hoog bedrag voor zo’n simpele, kleine applicatie. Ook heb je Adobe Air nodig om Touchy te draaien.

Scan de QR-code aan de rechterkant om de applicatie te downloaden. Wanneer je in de Android-browser surft, dan kun je op de QR-code klikken om de app direct aan te schaffen.

Leuke tip?

Heb jij een echte After Five gevonden? Meld deze applicatie dan door een mailtje te sturen naar de redactie van Android Planet. Wellicht zie je deze app morgen terug om 17:01 uur.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu