After Five: TripAdvisor
Redactie

after-fiveHet is After Five, de werkdag zit er weer op! Iedere dag in deze rubriek een leuke applicatie of niet te missen spelletje, dat eigenlijk niet zo geschikt is voor op de werkvloer. Vandaag: TripAdvisor. TripAdvisor is de ideale applicatie om snel een hotel te boeken, een restaurant te vinden of te kijken of een bepaald museum de moeite waard is om te bezoeken. Handig als je geen laptop of computer in de buurt hebt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Stel, je bent samen met een vriend naar het mooie Zeeland gereden. Je zit heerlijk op het strand te genieten van een cocktail of een biertje en je hebt eigenlijk weinig zin om die avond weer naar huis te gaan. Open TripAdvisor, klik op ‘Hotels’, toon alle hotels in de buurt en boeken maar! Je krijgt direct een gemiddelde prijs voor een kamer en beoordelingen te zien. Daarnaast kun je de route naar het hotel in Google Maps bekijken. Niet alle accommodaties zijn te boeken, maar de meeste gelukkig wel.

Naast het boeken van een accommodatie kun je ook een restaurant uitzoeken om ‘s avonds te eten. De beste restaurants worden als eerste getoond. Klik op ‘kaart bekijken’ en je ziet waar een restaurant zich bevindt. Zoek je een leuk uitje? Ook die zijn te vinden! Wanneer je een dagje naar Amsterdam gaat, is de applicatie zeker aanbevolen!

Zijn er ook nadelen? Natuurlijk! De applicatie is soms nog een beetje traag, vooral via 3G. Dan duurt het even voordat een volgend menu verschijnt. Daarnaast ben ik geen fan van het logo. Alleen daarom zou ik de applicatie niet op mijn homescreen zetten.

TripAdvisor is gratis te downloaden in de Android Market. Scan de QR-code aan de rechterkant en boek alvast een weekendje weg. Een fijne vakantie!

Leuke tip?

Heb jij een echte After Five gevonden? Meld deze applicatie dan door een mailtje te sturen naar de redactie van Android Planet. Wellicht zie je deze app morgen terug om 17:01 uur.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.